Trebel schuwt de concurrentie met 'goeie voetballers én internationals' Dendoncker en Tielemans niet: "Dat kan ik hen wel bijbrengen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Neerpede
| 2 reacties
Trebel schuwt de concurrentie met 'goeie voetballers én internationals' Dendoncker en Tielemans niet: "Dat kan ik hen wel bijbrengen"
Foto: © photonews

René Weiler gaf zijn consignes door aan Herman Van Holsbeeck, die ze vervolgens beantwoordde met de transfer van Adrien Trebel (25). De Fransman past perfect in het plaatje dat de Zwitserse T1 van Anderlecht voor ogen heeft.

Op zijn persvoorstelling beklemtoonde Trebel waarom zijn nieuwe oefenmeester hem er zo graag bij wilde hebben. "Mijn sterke punten zijn mijn loopvermogen, balrecuperatie en de tegenstander opjagen", verkondigde de nieuwe pitbull van paars-wit. "Én ik ken de Jupiler Pro League al. Dat is een voordeel ten opzichte van een speler die uit het buitenland komt."

Ik ken de JPL al, dat is een voordeel

Het middenveld van RSCA met het topduo Leander Dendoncker (21) en Youri Tielemans (19) staat echter als een huis. Tussen deze twee youngsters een plaats veroveren wordt geen sinecure. "Deze ploeg is gerodeerd, zoveel is duidelijk", beseft Trebel. "En Dendoncker en Tielemans zijn twee goeie voetballers én internationals, dat zegt genoeg."

"Daartegenover staat dat ik meer ervaring heb. Dat kan ik hen bijbrengen. Het draait hier bij Anderlecht niet om mij, wel om de ploeg en hoe ik die zo goed mogelijk kan helpen", aldus de Fransman.

Op 2 oktober 2016 stonden Trebel en Tielemans nog tegenover elkaar
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties