Lukaku ligt zwaar onder vuur na hevige discussie met ploegmakker (mét beelden!)

Timothy Collard
Timothy Collard
| 83 reacties
Lukaku ligt zwaar onder vuur na hevige discussie met ploegmakker (mét beelden!)
Foto: © SC

Everton verspeelde dinsdagavond in extremis twee punten op het veld van Manchester United. De ploeg van Kevin Mirallas en Romelu Lukaku leek lange tijd op weg naar een stuntzege, tot Ashley Williams in minuut 94 hands beging in de eigen zestienmeter.

Zlatan Ibrahimovic zette de daaropvolgende strafschop om en zo eindigde de wedstrijd in een 1-1-gelijkspel. Romelu Lukaku was niet te spreken over het puntenverlies en de actie van Williams die de penalty veroorzaakte. Onze landgenoot ging dan ook verhaal halen bij de zijn ploegmaat.

Er ontstond een hevige discussie tussen Williams en Lukaku en op een gegeven moment maakte onze landgenoot zelfs een gebaar met de vinger op de lippen, om aan te geven dat Williams zijn mond moest houden.

"Gebrek aan respect van Lukaku"

Rio Ferdinand

Door die discussie ligt vooral Lukaku nu onder vuur. Op sociale media begrijpen de fans van Everton er niets van, analist en gewezen Manchester United-speler Rio Ferdinand keek ook raar op toen hij het voorval zag.

“Oké, een trainer wil dat zijn spelers er voor de volle honderd procent voor gaan. Een discussie tussen twee ploegmakkers moet kunnen, maar een gebrek aan respect zoals dat vingertje voor de mond, kan niet”, aldus Ferdinand bij BT Sport. Bekijk de beelden hieronder:

Niet veel later deed Lukaku ook zijn beklag bij zijn maatje Paul Pogba.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties