RSC Anderlecht is gewaarschuwd: Mourinho haalt drie redenen aan waarom Ibracadabra opnieuw voor een krachttoer wil zorgen

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Anderlecht
| 1 reacties
RSC Anderlecht is gewaarschuwd: Mourinho haalt drie redenen aan waarom Ibracadabra opnieuw voor een krachttoer wil zorgen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht kijkt donderdagavond in de kwartfinales van de Europa League Zlatan Ibrahimovic opnieuw in de ogen. De Zweedse superster pakte in het najaar van 2013 werelds uit door vier keer te scoren in het Astridpark.

De feiten zijn intussen bekend. PSG smeerde paars-wit een forfaitnederlaag aan, Ibracadabra ging naar de kant met een staande ovatie. Ook Man United-manager José Mourinho kreeg woensdag op zijn persbabbel het bravourestukje van toen voorgelegd.

"Die krachttoer behoort tot het verleden, maar hopelijk kan hij opnieuw voor een stunt zorgen. Iedereen van ons wil naar de finale, maar Zlatan misschien nog dat tikkeltje meer."

Zlatan verdient die finale na de carrìere die hij neerzette

José Mourinho

Daar haalde The Special One drie redenen voor aan. "Hij heeft een goeie band met dit stadion, de finale van de Europa League vindt in Zweden (Stockholm, red.) plaats én hij speelde nooit eerder een Europese finale. Dat verdient hij absoluut na de indrukwekkende carrière die hij neerzette."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties