'RB Leipzig wil groot talent (dat nog moet ontbolsteren) wegplukken bij Anderlecht'
Redactie
| 6 reacties

'RB Leipzig wil Emmanuel Sowah wegplukken bij Anderlecht'

'RB Leipzig wil groot talent (dat nog moet ontbolsteren) wegplukken bij Anderlecht'
Foto: © Photonews

RSC Anderlecht is goed op weg om zich voor de 34ste keer in de clubgeschiedenis tot kampioen van België te kronen. Volgend seizoen zal de kern van René Weiler er wellicht wat anders uitzien.

Dat er interesse is voor Youri Tielemans en Leander Dendoncker, is niet nieuw. Maar volgens het Duitse 90min zou RB Leipzig – de nummer twee in de Bundesliga die volgend seizoen naar de poules van de Champions League trekt – graag komen shoppen bij Anderlecht.

De Duitsers zouden hun oog laten vallen hebben op… Emmanuel Sowah. De 19-jarige Ghanees debuteerde eerder dit seizoen in de hoofdmacht van paars-wit. Tot dusver bracht Weiler de speler in de competitie vijf keer aan de aftrap en liet hij hem ook vier keer invallen.

Bespreken tijdens gesprekken over Bruno?

Bij Anderlecht lijken ze niet geneigd om de getalenteerde Sowah zomaar te laten vertrekken. Maar er bestaat geen twijfel over dat Leipzig de naam van de jonge Ghanees op zijn minst eens zal laten vallen als het met Anderlecht rond de tafel gaat zitten om het over de toekomst van huurling Massimo Bruno te hebben.

Anderlecht huurt Massimo Bruno dit seizoen van RB Leipzig. Doet paars-wit binnenkort weer zaakjes met de Duitsers?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties