Mirallas geeft aan waarom Rode Duivels publiek negeerden in Rusland: "Op zo'n moment krijgen onze naasten zelfs geen antwoord"

Redactie
| 2 reacties
Mirallas geeft aan waarom Rode Duivels publiek negeerden in Rusland: "Op zo'n moment krijgen onze naasten zelfs geen antwoord"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De voorbije maanden was er al veel te doen over de hoge premies bij de Rode Duivels. Die zouden moeten inbinden om de Voetbalbond niet op al te hoge kosten te jagen. Alle vragen over dat geld beginnen duidelijk de irriteren.

Samen met het gebrek aan enthousiasme in de tweede helft in Rusland zorgde het voor wat negativiteit rond de Rode Duivels. "Men heeft het ons kwalijk genomen dat we de fans niet gaan groeten zijn in de wedstrijd tegen Rusland", aldus Mirallas bij SudPresse.

"We waren in fout, maar we hadden net die voorsprong uit handen gegeven. We zijn nog steeds mensen van vlees en bloed, hé. We waren kwaad omdat we slecht gespeeld hadden. In die momenten reageren we zelfs niet op vragen van onze naasten", ging hij verder.

We kunnen ook gratis spelen, iedereen verdient genoeg bij zijn club

De geldkwestie bleef ook hangen. "Getekende contracten moesten opnieuw onderhandeld en er was veel verwarring. We hadden nu een goeie band met de supporters en al die zaken tasten die band aan."

"Al die vragen over geld, dat irriteert. Als men ons vandaag zegt dat er geen premies meer zijn, kunnen we ook gewoon gratis spelen. Iedereen verdient genoeg bij zijn club. Het zijn niet die premies die ervoor gaan zorgen dat we kunnen eten aan het eind van de maand", sloot Mirallas af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties