Courtois speelt ook volgend seizoen voor The Blues: "Ik heb uiteraard wel een nieuwe deal nodig"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 1 reacties
Courtois speelt ook volgend seizoen voor The Blues: "Ik heb uiteraard wel een nieuwe deal nodig"
Foto: © photonews

Courtois was opnieuw een muur bij Chelsea pakte zijn tweede Premier League-titel in drie jaar. Even leek Real onze nationale doelman terug naar Madrid te halen, maar Courtois geeft aan dat van een vertrek geen sprake is.

"Ik ben er heel blij en ik blijf zeker," vertelde Courtois aan Sky Sports. "Mijn contract verloopt binnen twee jaar dus ik heb uiteraard wel een nieuwe deal nodig. Het is belangrijk om het seizoen goed te eindigen met de nationale ploeg en dan zal Chelsea onderhandelen met mijn manager. Als het een goede deal is, teken ik met plezier."

Niet overal zekerheid

Iemand waar wel nog veel onduidelijkheid en nieuwsgierigheid over heerst, is Romelu Lukaku. Een terugkeer naar de ploeg waarvoor hij Anderlecht destijds verliet, is zeker niet uitgesloten.

"Romelu is een geweldige speler dus als hij beslist om naar Chelsea te komen of Chelsea beslist om hem te tekenen, dan zal ik in juli met plezier naast hem in de kleedkamer zitten. Bij het juiste aanbod kan hij wel degelijk komen. Het is aan hem om dan te beslissen," zei Courtois.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties