Preud'homme in de belangstelling van deze topclub? Dit is er van aan

Preud'homme in de belangstelling van deze topclub? Dit is er van aan
Foto: Photonews

Michel Preud'homme was moe na jarenlange dienst bij Club Brugge. Een titel, een beker, een bekerfinale en recent nog een tweede plaats én bijhorend CL-ticket leverden zijn Brugse jaren op. Blauw-zwart heeft inmiddels met Ivan Leko een opvolger, ook Preud'homme heeft al een aanbieding op zak.

Volgens het Griekse Forza is het PAOK Saloniki dat meer dan gezonde interesse toont in Michel Preud'homme. Bij de Griekse club - die tweede werd in de play-offs om Europees voetbal en zo naast de Champions League greep - werd onlangs beslist dat ze niet zouden verder gaan met de Servische Vladimir Ivic.

En dus zoekt de club een nieuwe coach. Navraag in Griekenland leert ons dat er nog geen sprake is geweest van een concrete aanbieding bij Preud'homme, die eerder aangaf mogelijk een sabbatical van een jaar te zullen nemen. Tot hij het groene gras ruikt natuurlijk ...

PAOK speelde afgelopen seizoen in Garderen nog een oefenwedstrijd tegen Club Brugge en raakte toen al onder de indruk van de vurige passie - het handelsmerk van de coach - die hij aan de dag legde in de voorbereiding.

MPH is wel niet de enige kandidaat bij de Griekse topclub. Oscar Garcia (Salzburg) en Razvan Lucescu - zoon van Mircea - staan op het lijstje met potentiële coaches. Die laatste heeft een verleden bij Skoda Xanthi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties