Club van Nainggolan erg duidelijk over transfergeruchten: "Roma is geen supermarkt"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Club van Nainggolan erg duidelijk over transfergeruchten: "Roma is geen supermarkt"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij AS Roma is er de laatste tijd heel wat beweging en daar komen ook veel geruchten bij. Sportief directeur Monchi verschafte woensdag duidelijkheid over alles wat er in de media gezegd wordt.

Met name Mohamed Salah en Antonio Rüdiger werden al vaak gelinkt aan andere clubs. "Het klopt dat Salah interesse geniet van een Engelse club en er is een bod, maar we moeten nog beslissen. Er zijn geen onderhandelingen over Rüdiger, de kans dat hij vertrekt is nul. Zero," was Monchi duidelijk op de clubwebsite.

Roma bracht wel al nieuwe namen naar de club: Eusebio Di Francesco werd als trainer aangesteld en Hector Moreno komt over van PSV. Heel gerichte aankopen, stelde Monchi, want de club heeft een duidelijk transferbeleid. "Roma is geen supermarkt," zei hij. "We moeten de best mogelijke ploeg samenhouden. Het probleem is niet het verkopen, maar wel slechte aankopen: als iemand vertrekt, moet die ook een waardige vervanger krijgen."

Maar gewoonlijk komen met een nieuwe coach ook een paar nieuwe spelers, niet? "We weten al wat de coach wilt, we weten waar hij versterking wilt en we hebben al een paar namen besproken. Onderhandelingen zijn bezig, maar ik denk dat er op korte termijn geen verrassingen zullen zijn," besloot de sportief directeur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties