Update: Ajax-toptalent Nouri wordt in slaap gehouden na ineenzakken op veld

Update: Ajax-toptalent Nouri wordt in slaap gehouden na ineenzakken op veld

Abdelhak Nouri is een van de meest talentvolle middenvelders van Nederland. Vorig jaar maakte hij indruk in de Jupiler League, dit seizoen krijgt hij zijn kans bij de hoofdmacht van Ajax. Tijdens een oefenduel ging het helemaal mis.

Update: Ajax laat inmiddels weten dat de situatie van Nouri stabiel is. Hij wordt momenteel wel in slaap gehouden na hartritmestoornissen. We houden jullie verder op de hoogte.

Terwijl er niemand in de buurt was, ging de 20-jarige Abdelhak Nouri plots tegen de grond in de oefenmatch tussen Ajax en Werder Bremen. De ernst van de situatie werd snel duidelijk, de medische staf van beide ploegen snelde het veld op.

Ondertussen zijn er in Zillertal - waar de Amsterdammers op stage zijn - al twee ambulances op het veld gereden. De supporters maken zich ernstige zorgen, ook de ploegmaats stonden er bedrukt bij.

Nouri werd onwel en lag lange tijd op het veld en moest zelfs worden gereanimeerd op het veld, alvorens hij met een helicopter werd afgevoerd naar een nabijgelegen ziekenhuis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties