Had Club Brugge een Anderlecht-speler moeten halen? "Ik denk spontaan aan zijn profiel, maar daarvoor is het nu te laat"
Redactie
| 9 reacties

Had Club Brugge Anderlecht-speler moeten halen?

Had Club Brugge een Anderlecht-speler moeten halen? "Ik denk spontaan aan zijn profiel, maar daarvoor is het nu te laat"
Foto: © photonews

Het is nog even afwachten wat er met de verdedigers van Club Brugge gebeurt. Stefano Denswil wordt nadrukkelijk aan het Duitse Hamburg gelinkt. Ook Björn Engels zat lange tijd met een transfer in het hoofd, maar zette zijn zinnen nu toch weer op blauw-zwart.

De kans dat Denswil deze zomermercato nog andere oorden opzoekt, is groot. En dus moet de landskampioen van 2016 op zoek naar een geschikte vervanger. Analist Eric Van Meir zag bij Anderlecht de perfecte speler rondlopen.

"Het volstaat om de juiste vervanger voor de wellicht naar HSV Hamburg vertrekkende Denswil te zoeken", geeft Van Meir aan in Het Nieuwsblad. "Geen twee nieuwe verdedigers, want Poulain komt nog terug, je kan ze niet allemaal naast de ploeg zetten."

Profiel Nuytinck

"Maar ik heb het dan over het juiste profiel, niet alweer een jonge, onervaren en onbekende speler uit een ver land als Mera. Een speler die meteen 35 matchen titularis is, een certitude. Ik denk nu spontaan aan Bram Nuytinck, maar daarvoor is Club te laat. Maar zeker zo’n profiel."

Caption
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties