Er komt niet per se een extra winger, Leko ziet deze twee Club-spelers als vervanger van Izquierdo

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 9 reacties
Er komt niet per se een extra winger, Leko ziet deze twee Club-spelers als vervanger van Izquierdo
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge neemt afscheid van zijn Gouden Schoen José Izquierdo (25). De Colombiaan verhuist naar Brighton & Hove Albion en brengt zowaar 18 miljoen euro in het laatje. Geld genoeg dus voor een nieuwe flankaanvaller. Of toch niet?

Wel... Bij Club Brugge zijn ze niet per se op zoek naar een nieuwe flankaanvaller. Op zijn wekelijkse persbabbel vertelde trainer Ivan Leko dat blauw-zwart voor het einde van de maand niet per se op zoek zal gaan naar een nieuwe flankaanvaller met hetzelfde profiel als Joske​.

“Izquierdo is een speler met kwaliteiten. Het spreekt dan ook voor zich dat het jammer is dat we hem kwijt zijn. Langs de andere kant ben ik blij en trots dat wij als Club Brugge zijnde voor zo’n grote transfer zorgen", stak Leko donderdagnamiddag van wal.

“Het toont aan dat, als je hier goed presteert, je een transfer naar een topcompetitie kan afdwingen. Als je kwaliteiten hebt, over de juiste mentaliteit beschikt en uitblinkt, kan je via Club Brugge een mooie transfer versieren. Tot slot is het een hele goede zaak voor Izquierdo, hé.”

Geen vervanger?

Aan een vervanger voor Izquierdo lijkt Leko niet te denken. “We hebben al goed op het vertrek van Izquierdo geanticipeerd. Met Dennis en Limbombe beschikken we momenteel over twee spelers met hetzelfde profiel als Izquierdo.”

“Dennis doet het in zijn eerste weken heel goed, zijn rendement ligt heel hoog. Hij kan heel belangrijk worden voor ons. We hebben nog extra kwaliteit nodig in onze kern, maar we hebben niet per se een vervanger voor Izquierdo nodig”, besloot Leko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties