Wat niemand voorspelde, gebeurde: Thelin legt uit waarom Anderlecht hem tegen alle verwachtingen in toch kocht

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
Wat niemand voorspelde, gebeurde: Thelin legt uit waarom Anderlecht hem tegen alle verwachtingen in toch kocht
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht stalde vorige week Isaac Kiese Thelin bij Waasland-Beveren. Nog opvallender was dat de Brusselaars de Zweedse aanvaller definitief overnamen van Bordeaux.

Thelin kon vorig seizoen geen potten breken bij Anderlecht. Dit seizoen kreeg hij meer kansen door de mindere vorm van Lukasz Teodorzcyk, maar ook dan imponeerde hij niet. Dat de recordkampioen hem toch kocht, wekte verbazing op.

"Anderlecht heeft me gekocht omdat ze tijdens de trainingen en wedstrijden potentieel in mij zien", geeft Thelin duiding in Het Nieuwsblad. "Het feit dat ze me een langdurig contract aanbieden, wil toch zeggen dat ze in mij geloven. Ik respecteer dat sommige fans het daar moeilijk mee hebben. Ieder zijn opinie. Ik blijf werken om hen het tegendeel te bewijzen."

Toekomst op Anderlecht

Een uitleenbeurt aan de Leeuwen leek op dit moment de beste optie. "We hebben er op Anderlecht over gesproken en op dit moment zijn er te veel spitsen. Daardoor hebben we naar een oplossing gezocht waar elke partij zich in kon vinden. Ik geloof absoluut nog in een toekomst op Anderlecht. Op lange termijn wil ik het daar goed doen. Het is een fantastische club waar ze alles hebben om je verder te kunnen ontwikkelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties