Nieuwe wending: Gent houdt persconferentie over Vanhaezebrouck, die al afscheid nam van spelersgroep

Redactie
| 156 reacties
Nieuwe wending: Gent houdt persconferentie over Vanhaezebrouck, die al afscheid nam van spelersgroep
Foto: © photonews

Bij AA Gent vond dinsdagavond een urenlange vergadering plaats tussen voorzitter Ivan De Witte, manager Michel Louwagie, coach Hein Vanhaezebrouck én diens zaakwaarnemer Mogi Bayat. Achteraf hield iedereen de lippen stijf op elkaar. Woensdag komt daar verandering in.

Woensdagmiddag om 12.30 uur zal er een persconferentie gehouden worden op het oefencomplex in Oostakker en dan wordt de toekomst van Hein Vanhaezebrouck officieel duidelijk."

Een ontbinding van zijn contract? Een openlijke steunbetuiging? Of eventueel een contractverlenging? In principe was alles mogelijk. Vanhaezebrouck annuleerde echter de namiddagtraining en nam en passant ook al afscheid van de spelersgroep.

Zoals elke week zaten de sterke mannen van AA Gent samen voor een evaluatie, de aanwezigheid van Mogi Bayat zorgde echter voor speculaties omtrent de toekomst van Hein Vanhaezebrouck.

Die gaf zondag al aan ernstig te moeten nadenken over zijn toekomst. Benieuwd wat er gisteren uit het gesprek met De Witte & co naar boven is gekomen. Wij houden u - uiteraard - ter plaatse op de hoogte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties