Reactie Dit is wat leeft in de Genkse spelersgroep na het gelijkspel in Eupen

Robby Morren
Robby Morren vanuit Eupen
| 7 reacties
Dit is wat leeft in de Genkse spelersgroep na het gelijkspel in Eupen
Foto: © photonews

Racing Genk toonde in Eupen twee gezichten. Het verschil tussen de eerste en de tweede helft was gigantisch groot. De spelers hopen allemaal dat ze kunnen verder bouwen op die tweede periode.

"Die eerste helft op Eupen, dat is echt niet wat we willen brengen", vertelt Vukovic in gesprek met Voetbalkrant. Hij ging zelf niet helemaal vrijuit bij die eerste tegentreffer. "Ik wilde uitkomen en de kopbal afblokken, maar ik denk dat de bal via mij in doel belandde."

De tweede helft liep het volledig anders en toonde Genk de vechtlust die de voorbije weken steevast ontbrak. "We hebben hard gevochten en kregen nog kansen om te winnen. De coach zei dat we het moesten doen voor onze supporters en we hebben meer gedrukt en vastberadenheid getoond."

We hebben de juiste mentaliteit getoond

"We hebben die tweede helft een heel positieve kant van ons getoond", vult Sander Berge aan. "We hebben gevochten en de juiste mentaliteit getoond. Daar moeten we verder op bouwen. Er zit potentieel in deze groep, maar we moeten nog constanter worden. Dit moeten we 90 minuten tonen."

"We moeten verder bouwen op die tweede helft", klinkt het ook bij Siebe Schrijvers. "We moeten vechtlust combineren met onze kwaliteiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties