Origi in balans met Batshuayi: "Ik ga het de coach moeilijk maken"

Origi in balans met Batshuayi: "Ik ga het de coach moeilijk maken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De aanstelling van Roberto Martinez leek voor Divock Origi een bevrijding te worden. Tijdens diens eerste interland als bondscoach mocht de aanvaller in de basis beginnen. Sindsdien speelde hij echter geen minuut meer. Nu hij bevrijdt lijkt bij Wolfsburg is de hoop er opnieuw...

Origi was er elke keer bij, maar zowel Romelu Lukaku als Michy Batshuayi kregen telkens de voorkeur. Nu Lukaku er niet zal bijlopen in Bosnië ruikt ook Origi zijn kans. "Ik ga alles geven op training en het de trainer zo moeilijk mogelijk maken", zei hij donderdag. "Geen enkele speler vindt het leuk om niet te mogen spelen. Maar dit is een talentvolle groep. Ik moet gewoon zo scherp mogelijk voor de dag komen."

De kans dat hij start is klein, want Batshuayi zit in een nog betere vorm. Maar als invaller moet hij ook zijn steentje kunnen bijdragen. "Ik zal klaar staan als de coach me nodig heeft. Nee, ik sprak nog niet met hem, maar als prof moet je op elk mogelijk moment klaar zijn."

Welk voordeel ik heb? Ik ben Divock, met mijn eigen specifieke kwaliteiten

Na zijn moeilijke periode bij Liverpool, waar hij in de tribune belandde, leeft hij nu weer op bij het Duitse Wolfsburg. "Ik zit nu in een omgeving waarin ik voel dat ik kan groeien. Ik heb de kans om veel minuten te maken. Ik probeer nu mijn ritme te vinden. Welk voordeel ik heb op mijn concurrenten? Ik ben Divock, met mijn eigen specifieke kwaliteiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties