Na het WK exit Martinez? Degryse is het zeker: "Híj wordt bondscoach"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Na het WK exit Martinez? Degryse is het zeker: "Híj wordt bondscoach"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bondscoach Roberto Martinez zette met de Rode Duivels een indrukwekkende kwalificatiecampagne neer. Hij evenaarde met zijn jongens het record van Dutisland -43 doelpunten in een kwalificatiecampagne- maar is toch niet onbesproken.

Zo is er nog steeds de heisa rond ene Radja Nainggolan, die volgens velen altíjd in de selectie moet zitten. Martinez heeft een probleem met de losbandige Nainggolan en dus blijft die in Rome.

Volgens Marc Degryse is het na het WK over en out voor de Spanjaard. "Maar het zal hem niet nonchalanter maken in zijn prestatiedrang. Een goed WK van de Rode Duivels is ook voor hem goed. Dan wacht hem mogelijk een aanbieding van een topclub in de Premier League", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

De geheimzinnigheid rond Michel is fake -Marc Degryse

De opvolger staat al klaar. "Intussen weten alle Rode Duivels wel dat er al iemand in de wachtkamer zit om Martínez op te volgen: Michel Preud'homme. De geheimzinnigheid die wordt opgevoerd rond Michel is fake. Het is de ziekte van sportbonden: altijd eerst geritsel binnenshuis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties