Eén speler krijgt bovengemiddelde lof van Vanhaezebrouck: "Hij kan alles, echt alles"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 8 reacties
Eén speler krijgt bovengemiddelde lof van Vanhaezebrouck: "Hij kan alles, echt alles"
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck heeft zijn groep - grotendeels - kunnen overschouwen. De voorbije dagen zag hij met mondjesmaat zijn internationals terugkeren. Hoe hij gaat spelen tegen KV Mechelen, wou hij nog niet prijsgeven. Maar het is duidelijk dat er een paar spelers in een hoge schuif liggen.

Vanhaezebrouck vertelde natuurlijk ook de obligatoire dingen. Zoals: "Spelers van Anderlecht zijn kwalitatief zo sterk. Voor sommigen zal het fysiek wel wat meer tijd vragen. We kunnen niet alles in één keer veranderen. Maar ze zijn klaar om te werken."

Maar één speler kreeg wel uitzonderlijke lof. Op de vraag of hij Dendoncker nu als een middenvelder ziet of iemand die ook in de verdediging kan uitgespeeld worden, haalde Hein de trompet boven. "Dendoncker kan alles, echt alles. Hij kan overal spelen."

Aanvallende middenvelder

"Hij kan zelfs als aanvallende middenvelder spelen. Hij zou een pak goals scoren hoor op die positie. Hij is intelligent en past zich ook goed aan", aldus Vanhaezebrouck, die daarmee wel de vraag ontweek of hij met Dendoncker in de verdediging zal beginnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties