Het goede voorbeeld: twee rode kaarten, veel suspens én eerste punten voor Anderlecht tegen PSG

Redactie
| 4 reacties

De Champions League-campagne was voor Anderlecht tot dusver nog geen sportief succes, dinsdagavond zal het ook in Parijs niet makkelijk worden. De jeugd heeft deze keer wél het goede voorbeeld gegeven.

De youngsters van paars-wit verloren eerder met 1-0 van Bayern München, met 1-2 van Celtic Glasgow en in de heenwedstrijd met 0-2 van PSG.

Dan maar punten pakken op speeldag 4? Makkelijk werd het niet, de Parijzenaars kwamen in de eerste helft ook op voorsprong via Diaby en op slag van rust werd het zelfs 2-0 dankzij Guclu.

Toch liet Anderlecht zich niet doen, na de pauze trok het moedig ten strijde. Azevedo Janelas zette een strafschop om in minuut 71, daarna ging het snel voor paars-wit.

Janelas hing de bordjes op gelijke hoogte met zijn tweede van de avond, nog vijf minuten later werd het zelfs 2-3 via Amuzu. Zagre en Georgen werden uitgesloten, PSG eindigde de match dus met negen tegen elf.