Standard-aanvaller haakt af voor wedstrijd tegen KV Oostende
Maarten Cattaert
| 4 reacties

De wedstrijd tegen KV Oostende komt te vroeg voor Duje Cop

Standard-aanvaller haakt af voor wedstrijd tegen KV Oostende

Wil Standard nog een rol van betekenis spelen in de strijd om een ticket voor play-off 1, kan de club uit Luik maar beter winnen tegen KV Oostende zaterdagavond. De Rouches zullen tegen de Kustboys wel geen beroep kunnen doen op een aanvaller.

Voor KV Oostende kwam de interlandbreak niet gelegen. Met drie opeenvolgende zeges zit de ploeg van trainer Adnan Custovic in een erg goede flow. Tegen Standard wil het zaterdagavond de zegemars verder zetten.

Standard-coach Sa Pinto kan naast de langdurig geblesseerden Fiore en Bokadi geen beroep doen op Duje Cop. De Kroatische aanvaller is nog steeds geblesseerd aan de voet. "We dachten dat hij dit weekend speelklaar zou zijn, maar bij de laatste testen bleek dat er nog steeds een barst is", aldus Sa Pinto op de persconferentie.

"De komende weken zullen we Cop dagelijks evalueren. Ik wil nog niet vooruitlopen op de zaken. We bekijken het week per week", besluit de Portugese coach. Dit seizoen lukte Cop één doelpunt voor Standard in de Jupiler Pro League. Tegen Lokeren op 24 september verscheen hij op het scorebord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties