Ruud Vormer is het kotsbeu en doet zijn beklag op Instagram: "Stoere jongens hoor!"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 38 reacties
Ruud Vormer is het kotsbeu en doet zijn beklag op Instagram: "Stoere jongens hoor!"
Foto: © photonews

Ruud Vormer is als kapitein, sterkhouder en cultheld van Club Brugge af en toe het mikpunt van supporters van andere clubs. Ook afgelopen nacht was het blijkbaar weer van dat en dat is niet naar de zin van de 29-jarige middenvelder van blauw-zwart. Op Instagram doet hij zijn beklag.

"Stoere jongens hoor die vannacht voor mijn deur stonden", klinkt het bij een misnoegde Vormer. Het is dan ook niet de eerste keer dat de auteur van 6 goals en 14 assists het slachtoffer is van ongewenst bezoek.

Ook in april 2016 kreeg de Brugse publiekslieveling al eens onuitgenodigd volk over de vloer, met name een groepje van een man of 20 gefrustreerde fans van AA Gent dat niet bepaald gelukkig was met een zure 2-0 nederlaag op het veld van rivaal Club.

De aanhangers van de Buffalo's, die kappen en bivakmutsen droegen, stonden Vormer toen aan zijn woning op te wachten en hadden zijn auto onder handen genomen met stickers. De topfavoriet voor de Gouden Schoen belde de politie, die nadien nog regelmatig patrouilleerde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties