Reactie Scouts Mechelen krijgen grote opdracht van Jankovic: "Meer snelheid in elke linie"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 15 reacties
Scouts Mechelen krijgen grote opdracht van Jankovic: "Meer snelheid in elke linie"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de eerste helft zou je een voorsprong van Mechelen verwacht hebben. Maar de kansen werden geen enkele keer omgezet en Lokeren strafte dat af met twee late en op dat moment verdiende goals. De ontgoocheling was groot bij Aleksander Jankovic.

"Ik had mijn spelers om een reactie na de nederlaag tegen Club gevraagd en heb die reactie ook gezien", begint hij op een positieve noot.

"We zetten op de juiste momenten druk op de middenvelders en verdedigers van Lokeren. Alleen maakten we in de zone van de waarheid de verkeerde keuzes. Ik zag daar wat twijfel, een gebrek aan vertrouwen en efficiëntie. Want eerlijk is eerlijk: we moeten altijd scoren in die eerste helft."

Transfers zijn héél welkom

Nu is de vraag hoe Mechelen het tij zal keren. Met de miljoenen van Hassane Bandé (Ajax) en Yohan Croizet (Kansas) zijn alvast de fondsen beschikbaar om versterking te halen.

"We praten elke dag over de versterking van de ploeg", geeft Jankovic toe. "We hebben meer snelheid nodig in elke linie. We beschikken over een sterke ploeg met grote jongens, alleen snelheid ontbreekt ons. Daar hopen we wat aan te doen. Over namen ga ik nu nog niets zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties