Transfer voor Ruud Vormer? Neen hoor! "Ik zit goed bij Club en iedereen heeft mij graag, wat wil een mens nog meer?"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 12 reacties
Transfer voor Ruud Vormer? Neen hoor! "Ik zit goed bij Club en iedereen heeft mij graag, wat wil een mens nog meer?"
Foto: © photonews

God in Brugge, maar op dit moment ook een beetje in het warme Spanje. Ruud Vormer heeft er een schitterende eerste seizoenshelft opzitten met 7 goals en 14 assists en is dé favoriet voor de Gouden Schoen. Dan zou een mens al eens durven lonken naar een mooie transfer, maar zo is 'Ruudje' niet.

"Dit is nu mijn vierde seizoen bij Club Brugge. Ik zit hier heel goed, heb het naar mijn zin en heb een uitstekende relatie met de supporters. Je weet natuurlijk niet wat er allemaal gaat gebeuren in de zomer, maar ik heb nog een contract voor 2,5 jaar", vertelt Ruud Vormer aan Sporza.

"Ik heb het er wel vaak over met mijn vrouw, je legt alles een beetje naast elkaar. Maar soms moet je gewoon blij zijn met wat je hebt. Ik zit goed bij Club Brugge. De mensen hebben mij graag en ik heb hen graag. Het eten is goed in België en mijn kinderen gaan hier naar school. Wat wil je nog meer? Maar goed, je weet natuurlijk nooit. In voetbal kan alles", laat de 28-jarige middenvelder toch een kleine opening.

"Helemaal klaar"

Vormer zijn wensen voor het nieuwe jaar, die zijn behoorlijk eenvoudig: "Ik hoop dat het een mooi 2018 wordt en dat we prijzen pakken. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. En dat we gezond blijven natuurlijk, dat staat nog steeds op 1. Ik ben een weekje in Abu Dhabi geweest met mijn gezin en mijn ouders. Dat was écht top. Ik ben helemaal klaar voor de stage en de tweede seizoenshelft", klinkt het vastberaden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties