Waasland-Beveren ziet het helemaal zitten met nieuwe coach: "Hebben er alle vertrouwen in dat dit opnieuw succesverhaal wordt"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 5 reacties
Waasland-Beveren ziet het helemaal zitten met nieuwe coach: "Hebben er alle vertrouwen in dat dit opnieuw succesverhaal wordt"
Foto: © photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Een succesvol concept moet je niet veranderen dus haalde Waasland-Beveren na Philippe Clement ook diens opvolger bij Club Brugge. Sven Vermant (44) is het geworden en op de Freethiel zien ze het helemaal zitten met hun kersverse coach.

"Sven is opnieuw een jonge, Belgische trainer die zijn kans krijgt om door te groeien bij de club. Hij zal het project, dat begin dit seizoen werd ingezet, verderzetten. Uiteraard zal hij ook zijn eigen kruiden en accenten toevoegen. Als speler verzamelde hij de nodige nationale én internationale bagage om deze groep naar een hoger niveau te tillen en ook als trainer bewees hij al goed werk te kunnen leveren", klinkt het op de clubwebsite.

"Veel goesting"

Een opgetogen voorzitter Dirk Huyck vult aan: “We willen op de Freethiel op lange termijn werken, dat is al een tijdje duidelijk. Sven heeft ook veel 'goesting' om zich in ons project te storten. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit opnieuw een succesverhaal wordt.”

De nieuwe coach mag er al meteen invliegen: "Sven leidt vandaag zijn eerste training op de Freethiel, morgen zal hij samen met de groep op winterstage vertrekken naar San Pedro del Pinatar in Spanje. Hij ondertekende een contract van 3,5 seizoenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties