Antwerp maakt indruk en stelt vier nieuwkomers voor, Bölöni reageert op zijn manier: "Visitekaartjes op tafel"

Antwerp maakt indruk en stelt vier nieuwkomers voor, Bölöni reageert op zijn manier: "Visitekaartjes op tafel"

Antwerp is op winterstage naar Algorfa vertrokken en doet dat ook met enkele nieuwkomers. De kern van The Great Old ziet er zo al wat meer gestoffeerd uit in de strijd om play-off 1. Coach Bölöni blijft uiteraard wel zichzelf.

De oefenmatch tegen Werder Bremen ging door de vele blessures niet door: "Jammer, want het was een mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwkomers en hen kennis te laten maken met onze stijl en eisen", aldus Bölöni in Het laatste Nieuws.

Visitekaartje

"Wat ze nu hebben gedaan? Hun visitekaartje uit hun zak gehaald en op tafel gegooid. We kennen nu hun naam, de rest moeten ze nog laten zien", was de oefenmeester duidelijk. De nieuwkomers zullen zich de komende weken moeten bewijzen bij de Roemeen - want hij weet als de beste dat een nieuwkomer in de winter zelden meteen klaar is.

Maar toch: Antwerp heeft zich opnieuw bijzonder hard weten te versterken, met niet minder dan vier nieuwkomers. Mendy, Habran, Pitroipa en Nazaryna zaten allen op het vliegtuig naar Spanje en trainen er mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties