Timmy Simons openhartig over voetbaltoekomst én zijn tribunestatuut bij Club Brugge: "De gesprekken zijn gaande"

Timmy Simons openhartig over voetbaltoekomst én zijn tribunestatuut bij Club Brugge: "De gesprekken zijn gaande"
Foto: © photonews

Timmy Simons kan het aantal winterstages dat hij al afwerkte al lang niet meer tellen op twee handen. De 41-jarige middenvelder van Club Brugge is ondertussen al met de toekomst bezig. "De onderhandelingen lopen."

Voor de duidelijkheid: het is het laatste seizoen als actief speler van Timmy Simons bij Club Brugge. De 41-jarige verdedigende middenvelder zit dit seizoen vaker dan voorheen op de bank en zit zelfs geregeld op de tribunes de laatste maanden.

Dacht dat ik het moeilijker zou hebben met de tribune

"Ik dacht dat ik het daar moeilijker mee zou hebben, maar er is minder stress van moeten in de tribunes. Ik leg er me nog niet bij neer en ik blijf me op alles voorbereiden, want je moet altijd opletten dat er geen blessures komen. Ik voel me nog fit", aldus Simons in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Rest de vraag: wat na deze zomer? "Ik ben er zelf nog niet uit en ik denk er al tien jaar over na. De gesprekken met Club Brugge zijn gaande, maar het heeft wat tijd nodig om de juiste invulling te vinden." Blauw-zwart wil Simons een plek aanbieden binnen de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties