Club kan toch rekenen op verdediger die twijfelachtig was: "Hij zit in de selectie dus hij is fit, maar we hebben meerdere opties"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
Club kan toch rekenen op verdediger die twijfelachtig was: "Hij zit in de selectie dus hij is fit, maar we hebben meerdere opties"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge kan morgenavond niet rekenen op de geschorste Stefano Denswil en dus is de kans groot dat Saulo Decarli zijn plaats inneemt. Klein probleem: de blonde Zwitser sukkelde zelf met overbelasting, maar haalt toch de wedstrijdselectie. Al is het niet zeker dat Ivan Leko voor hem kiest.

“Saulo zit in de selectie, dat betekent dat hij fit is. Voor zondag was hij niet fit", aldus Leko. "De dokters hebben vandaag gezegd dat hij speelklaar is. Hij kan normaal gezien 90 minuten aan, maar of hij kan en zal spelen, is natuurlijk nog een andere vraag."

Twee à drie opties

De 39-jarige Kroaat laat nog niet in zijn kaarten kijken: "We hebben twee of drie verschillende opties om Stefano Denswil te vervangen. Binnen de selectie kunnen zowel Timmy Simons, Jordi Vanlerberghe als Dion Cools op die positie uit de voeten."

Ook doelman Kenneth Vermeer zit voor het eerst in de selectie: "We hebben gezien dat hij goed was op training. Hij is fit en heeft présence, dat is belangrijk voor een doelman. Het is het goeie moment om hem in de selectie op te nemen. Op dit moment is Gabulov echter onze nummer één, laat dat duidelijk zijn. Hij heeft het goed gedaan tegen Antwerp."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties