Géén Circus Sa Pinto deze keer: Standard-coach stuurt na de clash met Anderlecht alwéér zijn kat naar de persconferentie

Diederik Geypen Johan Walckiers
Diederik Geypen en Johan Walckiers
| 8 reacties
Géén Circus Sa Pinto deze keer: Standard-coach stuurt na de clash met Anderlecht alwéér zijn kat naar de persconferentie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kraker tussen Standard en Anderlecht was er een uit de oude doos. Volop strijd, kansen bij de vleet en drie doelpunten aan elke kant.

Anderlecht ging met een 2-3-voorsprong de rust in, maar kon achteraf blij zijn met een punt. Matz Sels stond in de tweede helft namelijk in een Luiks schietkraam.

Na afloop sprak enkel Hein Vanhaezebrouck de pers te woord op de traditionele persconferentie van de coaches. Standard-trainer Ricardo Sa Pinto stuurde zijn kat.

Ook de persconferentie van vrijdag in aanloop naar de topper liet de Portugese oefenmeester al aan zich voorbij gaan. De T1 van de Rouches vindt dat hij met de vervolgingen en schorsingen door het Bondsparket onrechtvaardig behandeld wordt. De bal ging aan het rollen toen Sa Pinto in de bekermatch tegen Anderlecht een stevig theaterstukje opvoerde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties