KV Mechelen kan ook nog serieus langs de kassa passeren dankzij Hanni, wiens deal wel nog niet rond is

KV Mechelen kan ook nog serieus langs de kassa passeren dankzij Hanni, wiens deal wel nog niet rond is

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We gaan er nog altijd vanuit dat de transfer van Sofiane Hanni naar Spartak Moskou doorgaat, maar in kannen en kruiken is het dossier nog niet, vernamen we zonet. Er zijn nog strubbelingen tussen de managers die bij de zaak betrokken zijn. KV Mechelen mag alvast hopen dat het doorgaat.

We schrijven nog steeds in de voorwaardelijke wijs, want Hanni heeft zijn contract nog steeds niet kunnen tekenen, al heeft hij zelf wel een akkoord met de club. Er is echter nog een discussie over commissielonen van de verschillende managers in het dossier. Bayat probeert de zaak door te drukken, maar is niet de manager die het mandaat had om hem naar Rusland te brengen.

Ondertussen hopen ze bij KV Mechelen dat alles in orde komt, want zij hebben nog tien procent op de meerwaarde bij een doorverkoop. Anderlecht betaalde 1,5 miljoen voor Hanni aan Malinwa. Laten we er gemakkelijkheidshalve van uitgaan dat Anderlecht 7,5 miljoen krijgt, dan vloeit er nog 600.000 euro naar Mechelen. Maar een exacte transfersom is nog niet bekend, dus het zal waarschijnlijk minder zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties