? Wauw 'Joske'! Gouden Schoen fonkelt in Engeland met fantastische én belangrijke klassegoal

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
? Wauw 'Joske'! Gouden Schoen fonkelt in Engeland met fantastische én belangrijke klassegoal
Foto: © photonews

Met een werkelijk fantastisch en bijzonder herkenbaar doelpunt heeft José Izquierdo vandaag alle aandacht opgeëist in de Engelse Premier League. De Colombiaanse flankaanvaller was meteen ook matchwinnaar bij Brighton & Hove Albion. De promovendus won finaal met 3-1 van West Ham.

Zou het toeval zijn? Uitgerekend enkele dagen voor de uitreiking van de Gouden Schoen en doet de laureaat van vorig jaar zijn trofee nog wat fonkelen. 'Joske', die de voorbije jaren het mooie weer maakte bij Club Brugge, pakte afgelopen namiddag uit met een fabelachtig doelpunt.

Vanop de rand van de zestien knalde de prettig gestoorde Zuid-Amerikaanse winger het leer in de verste hoek. Dolle vreugdetaferelen of wat dacht u, Izquierdo werd net niet plat geknuffeld door zijn ploegmakkers.

Bekijk hieronder de beelden van de prachtgoal. Brighton, ook de ploeg van Mathew Ryan (ex-Club) en Anthony Knockaert (ex-Standard), doet met drie punten een gouden zaak in het klassement. Het prijkt op een 13de plaats met 27 punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties