Reactie Vormer teleurgesteld na nieuw puntenverlies: "Wat is dat toch met die dip van jullie?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 24 reacties
Vormer teleurgesteld na nieuw puntenverlies: "Wat is dat toch met die dip van jullie?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kon ondanks een sterke tweede helft niet winnen van Charleroi. Een dip is het, qua resultaten, zeker, al wil Vormer dat niet gezegd hebben.

"Het is ongelooflijk dat we deze match niet wonnen", aldus de kapitein achteraf. "We scoren zelf vlot, maar kregen er weer drie binnen." Het blijft een pijnpunt voor Club Brugge, die defensie. "We moeten opnieuw naar de beelden kijken om te zien wat er mis liep. Ik heb er geen verklaring voor."

Té veel tegengoals

"Als je altijd vier goals moet maken om te winnen, is het moeilijk. Die gesprekken? We praten veel, maar blijven kleine dingen verkeerd doen." Club miste een karrenvracht aan kansen waaronder een strafschop. "Het zit niet mee, als we deze match voor Nieuwjaar speelden, werd het weer 5-1 en wonnen we makkelijk."

Dan toch een dip? "Wat is dat toch met die dip van jullie? Neen, dit is geen dip. We kunnen niet constant pieken." De Bruggelingen misten de kans om de tegenstanders helemaal uit te tellen. "Dat blijven we maar doen. We vergeten ze af te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties