Reactie Union-coach Grosjean vol lof over Beerschot Wilrijk: "Deze ploeg heeft iets wat je bij geen andere club uit 1B ziet"

Diederik Geypen
Diederik Geypen en Hermès Van Damme
| 12 reacties
Union-coach Grosjean vol lof over Beerschot Wilrijk: "Deze ploeg heeft iets wat je bij geen andere club uit 1B ziet"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union Saint-Gilloise boekte zondag een prestigieuze zege tegen periodekampioen Beerschot Wilrijk (1-0). Hoewel de Mannekes niet hun beste dag kenden, was de coach van de Brusselaars Marc Grosjean lovend over de opponent.

"Op collectief vlak heeft Beerschot Wilrijk de beste ploeg van de reeks", zei Grosjean op zijn persbabbel. "Bij Cercle Brugge heb je veel individualisten, net bij OHL. Maar Beerschot Wilrijk heeft iets extra dat een ander niet heeft: deze club wordt naar de zege gestuwd."

De lofzang van Grosjean stopte niet. "Beerschot Wilrijk zal alleen maar tevreden zijn als ze de promotie binnenhalen. Ze verdienen het. Ik wens hen het beste."

"Iedereen wil naar 1A"

De zegedrang typeert de Ratten volgens Grosjean. "Zoals alle grote clubs leeft Beerschot Wilrijk van één ding, en dat is winnen", aldus de oefenmeester. "De coach, de spelers, de fans, het personeel, ... Iedereen wil naar de Jupiler Pro League. Ik geloof dat ze daar ook in zullen slagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties