Callant legt ambitieuze plannen voor: "Budget van 18 miljoen nog verhogen"

Callant legt ambitieuze plannen voor: "Budget van 18 miljoen nog verhogen"

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Peter Callant had zijn presentatie goed voorbereid. Als een echte verkoper stelde hij met duidelijke bewoordingen zijn plannen met KV Oostende voor. En hij is minstens even ambitieus als Marc Coucke.

Callant had op alle vragen een antwoord. "Ik doe dit deels door mijn verbondenheid met KV Oostende. En daarnaast omdat KVO een stabiele eersteklasser is met het zesde grootste budget in de Jupiler Pro Leauge, een multifunctioneel stadion heeft en een evenwichtige spelerskern die volledig eigendom is van de club."

Met dat laatste verwees hij fijntjes de geruchten naar de vuilbak dat Marc Coucke sommige spelers uit eigen zak betaalde. "En ik zie hier nog groeimogelijkheden. Samen met Financieel Directeur Patrick Orlans willen we het budget van 18 miljoen nog verhogen met vijf procent."

Sportief

En op het veld? "Die amnbities worden niet bijgesteld. We willen regelmatig - liefst elk seizoen - play-off 1 spelen. Ik wil ook jong talent blijven recruteren en laten doorstromen. Callant verzekert de toekomst van KVO, sloot hij af met een mooie verwijzing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties