Is de toekomst van Herman van Holsbeeck duidelijk? RSCA-manager heeft concreet voorstel op zak

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 9 reacties
Is de toekomst van Herman van Holsbeeck duidelijk? RSCA-manager heeft concreet voorstel op zak
Foto: © photonews

Er wordt nu al wekenlang gespeculeerd over de toekomst van Herman Van Holsbeeck. De 63-jarige manager van Anderlecht lijkt in het Astridpark geen toekomst meer te hebben, maar heeft intussen wel een bijzonder aantrekkelijk voorstel op zak.

Volgens Het Nieuwsblad zou de man die op dit moment instaat voor het transferbeleid bij de 34-voudige landskampioen voorzitter kunnen worden van de Pro League. Dat zou meteen ook betekenen dat hij de fakkel overneemt van die andere paars-witte topfiguur Roger Vanden Stock. Een overgang naar Antwerp (lees er HIER meer over) is een andere piste, maar die lijkt minder en minder plausibel. 

Het zou eigenlijk de ideale uitweg zijn voor trouwe soldaat Van Holsbeeck, die uiteindelijk een mooie functie zou kunnen bekleden en tegelijkertijd enigszins trouw blijft aan Anderlecht. Aftredend voorzitter Vanden Stock (75) zou wel eerst aan Ivan De Witte gedacht hebben, maar die bedankte vriendelijk. Vervolgens kreeg Van Holsbeeck het mooie voorstel en die zou het bewuste plaatje best zien zitten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties