Seck keert na de gevoelige overstap met Genk terug naar W-Beveren: "Deze week praat ik met niemand"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 6 reacties
Seck keert na de gevoelige overstap met Genk terug naar W-Beveren: "Deze week praat ik met niemand"
Foto: © photonews

Ibrahima Seck ruilde tijdens de wintermercato Waasland-Beveren in voor KRC Genk. Een bewogen overstap nadat eerder coach Philippe Clement al dezelfde richting uitging.

Komende zaterdag gaat Seck met Genk op bezoek bij zijn oude club. "Ik kan me voorstellen dat sommige supporters het niet leuk vinden dat ik nu voor een andere club speel. Ik kan alleen maar zeggen dat ik tot de laatste minuut alles gegeven heb voor Waasland-Beveren", legt Seck uit in Het Belang van Limburg.

"Ik heb mijn werk er dag na dag plichtsbewust gedaan. De aanbieding van KRC Genk kwam op het juiste moment, ik wilde graag een nieuwe stap zetten in mijn carrière. Zo zit het leven van een profvoetballer nu eenmaal in mekaar. Kunnen mensen daar niet mee leven, dan is dat voor hen. Ik zal me puur op de wedstrijd concentreren."

Nog één zege nodig

De Senegalees jaagt met zijn nieuwe broodheer nog steeds op PO1. "Ik zal mijn periode in Beveren altijd blijven koesteren en heb er nog veel vrienden. Maar deze week praat ik met niemand. Zaterdag telt maar één ding: winnen met KRC Genk. We staan nog altijd nergens. We staan in de finale van de beker, maar die is alleen belangrijk als je wint. En om in play-off 1 te geraken, hebben we nog minstens één overwinning nodig", beseft Seck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties