Mechelen en Eupen moeten het rooien zonder hulp van Pro League? Pro League komt met belangrijke update

Mechelen en Eupen moeten het rooien zonder hulp van Pro League? Pro League komt met belangrijke update

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Pro League wilde de degradatiestrijd voorzien van de diensten van de Videoref (VAR), maar het botst daarbij op zijn limieten. En dus zal de druk op de arbitrage dit weekend enkel maar groter worden.

De VAR zal dit weekend niet te zien zijn op Antwerp - Eupen, alsook niet op Standard - KV Mechelen. En dus moeten beide clubs in volle degradatiestrijd hopen dat er geen dubieuze beslissingen in hun nadeel of in het voordeel van de andere club zullen vallen.

Speeldag 30!

We gaven enkele dagen geleden al mee dat het moeilijk zou worden voor de VAR om op te duiken op beide wedstrijden, aangezien er al eentje voorzien is op Zulte Waregem - Anderlecht en niemand daar iets durft aan te veranderen om de evenwichten niet op het spel te zetten.

Voor speeldag 30 werd alles wél nog op een kier gehouden, want dan was er sowieso al eentje voorzien op KV Mechelen - Waasland-Beveren.

UPDATE 9.44 uur: Uiteindelijk besliste de Pro League namens Pierre François dat er op speeldag 30 ook een VAR zal worden uitgezonden naar Eupen - Moeskroen. Maar wat als Sporting Lokeren nog niet gered is? 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties