Van der Bruggen heeft geen schrik van Jan Breydel: "Ik heb niets tegen Club Brugge"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Van der Bruggen heeft geen schrik van Jan Breydel: "Ik heb niets tegen Club Brugge"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hannes Van der Bruggen gaat voor het eerst sinds hij bij KV Kortrijk speelt op bezoek bij Club Brugge. In Jan Breydel vocht hij met AA Gent enkele veldslagen uit, maar daar bleef niets van hangen.

Ex-spelers van aartsrivalen krijgen vaak een heel vijandig onthaal in het Brugse stadion. Denk maar aan Steven Defour toen die daar met België tegen Japan in actie kwam. Hij werd in een thuismatch van de Rode Duivels uitgefloten.

Zoiets verwacht Van der Bruggen alvast niet. "Het kan daar inderdaad warm worden, dat zijn altijd toffe verplaatsingen. Ik denk alleszins niet dat ik vaak negatieve dingen gezegd of gedaan heb tégen Club Brugge. Ik heb ook niets tegen die club."

Ik denk dat ze mijn assist voor Benito al vergeten zijn

Al zette hij destijds met een assist Benito Raman op weg naar de 2-3, die later de titel opleverde. "Ik denk niet dat dat nog in het geheugen van de Club-supporter gegrift staat. Intussen werden ze zelf ook opnieuw kampioen."

"Met Gent was het uiteraard altijd op het scherpst van de snee. Nu is het de eerste keer dat ik er met Kortrijk ga spelen, dus ik kijk ernaar uit. Ik hoop dat het een leuke match wordt op een goed veld." Vooral dat laatste is belangrijk, tegen Zulte Waregem werd Kortrijk immers deels genekt door het eigen veld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties