Ivan Leko verkondigt hoopgevend nieuws over zijn middenveld (maar moet daardoor wel serieuze knoop doorhakken)

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert vanuit Brugge
| 2 reacties
Ivan Leko verkondigt hoopgevend nieuws over zijn middenveld (maar moet daardoor wel serieuze knoop doorhakken)
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de wekelijkse persconferentie van Ivan Leko ging het vandaag natuurlijk ook over de geblesseerde spelers en goed nieuws is alvast dat Jordy Clasie 100% klaar is voor de strijd. De Nederlandse middenvelder sukkelt al eventjes met de adductoren, maar kan tegen Kortrijk gewoon in actie komen.

Vorige week tegen Standard startte Clasie - door de schorsing van Marvelous Nakamba - in de basis en werd hij in de ultieme slotfase afgelost door Timmy Simons. Dat was natuurlijk al een goed teken en ook voor de belangrijke thuismatch van morgen tegen Kortrijk kan Leko gewoon rekenen op zijn 26-jarige pitbull op de 6.


100%

"Hij is fit, net zoals ook Nakamba, Vormer en Vanaken fit zijn. We hebben vier goeie middenvelders. Op dit moment kan ik alleen maar zeggen dat Jordy 100% is, maar of hij na de match een reactie zal voelen, daar kan ik mij nu natuurlijk nog niet over uitspreken. Het is moeilijk te zeggen of hij na morgenavond opnieuw last zal hebben van de adductoren. Na de laatste training van vandaag kan ik in ieder geval melden dat alle middenvelders volledig wedstrijdfit zijn."

Wat natuurlijk betekent dat Leko een keuze moet maken die hij niet graag maakt. Clasie of Nakamba in combinatie met Vormer of Vanaken? Morgen rond de klok van 19 uur weten we het. 



 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties