Om de 183 minuten beslissend voor blauw-zwart: "Hij moet constanter worden in prestaties, maar dit dwong hij zelf af"

Om de 183 minuten beslissend voor blauw-zwart: "Hij moet constanter worden in prestaties, maar dit dwong hij zelf af"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Limbombé verlengde zijn contract bij Club Brugge tot 2021. Daarmee krijgt de winger een beloning voor zijn werk van het voorbije seizoen. Ivan Leko is in de wolken, de supporters ook.

"Hij speelt heel goed op een plaats die enkele maanden geleden niet de zijne was", aldus Ivan Leko. "Hij heeft zijn nieuw contract dan ook zelf afgedwongen", aldus Ivan Leko op zijn persconferentie in Jan Breydel voorafgaand aan het duel met KV Kortrijk.

"Hij moet en wil nog beter worden en een constante zoeken in zijn prestaties, maar met zijn cijfers en zijn statistieken is het zijn verdienste dat hij een nieuw contract heeft kunnen tekenen", aldus nog de coach van Limbombé.

5 goals, 6 assists

Ook de supporters spraken integraal van supergoed nieuws voor Limbombé en Club Brugge. De winger heeft dan ook een boerenjaar achter de rug momenteel. Met 5 goals en 6 assists in de competitie zorgde hij al voor een voet in 11 doelpunten.

In totaal speelde hij in de competitie al 2009 minuten voor blauw-zwart, waardoor hij om de 183 beslissend was voor de competitieleider. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties