De Boeck zal geen gsm bij de hand houden: "Ik ga mijn vervangingen niet laten afhangen van de andere resultaten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 1 reacties
De Boeck zal geen gsm bij de hand houden: "Ik ga mijn vervangingen niet laten afhangen van de andere resultaten"

Tegen Charleroi is het voor KV Kortrijk van moeten. Alleen met een zege heeft het team van Glen De Boeck nog een waterkans op de overwinning. Dat beseft de oefenmeester maar al te goed.

Hij zal niet constant op de hoogte gehouden worden van de andere resultaten. "Wij moeten winnen en vooral niet rekenen op anderen. Na de wedstrijd zullen we zien wat de anderen doen. We gaan ons tijdens de match niet laten informeren, dat verandert toch niets."

"Ik ga ook mijn vervangingen niet laten afhangen van wat er op andere velden gebeurt." Verder wil hij vooral de goeie vorm in eigen huis doortrekken. "Ook wanneer we punten lieten liggen, zoals tegen Eupen en Essevee, waren we altijd de betere ploeg. Dat moeten we zondag opnieuw zijn."

Ik hoop dat het vol zit, we hebben gezien wat zo'n twaalfde man kan doen

KV Kortrijk kan over praktisch de hele kern beschikken, behalve Azouni en Rougeaux. "Perbet heeft normaal kunnen trainen, voor de rest keert iedereen terug. Kaminski is fit en Kumordzi keerde terug uit schorsing. Ook Ouali is niet langer ziek."

Hij hoopt tot slot op een stevige twaalfde man. "We hebben zondag (Beerschot Wilrijk - Cercle) gezien wat zo'n twaalfde man kan betekenen. Ik hoop dat het ook bijn ons vol gaat zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties