Tottenham twijfelt over nieuw contract voor Dembélé, maar Rode Duivel blijft er bijzonder kalm bij

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert en Hermès Van Damme
| 0 reacties
Tottenham twijfelt over nieuw contract voor Dembélé, maar Rode Duivel blijft er bijzonder kalm bij

Mousa Dembélé verkeert in de vorm van zijn leven en dan is het toch wel erg vreemd dat Tottenham twijfelt over een contractverlenging. Wat denkt de Rode Duivel daar zelf over? Wel, hij wil er op dit moment liever niet over praten. Eerst focussen op het voetbal zelf.

Het was een opmerkelijk bericht in de Engelse media dat ook onze contreien bereikte: 'The Spurs' die twee redenen hebben (lees er HIER meer over) om te twijfelen aan een nieuw contract voor Rode Duivel Dembélé: in eerste instantie omdat hij toch al 30 is en straks 31 wordt en ten tweede omdat hij erg blessuregevoelig is.  

Bij ESPN heeft het jeugdproduct van Beerschot gereageerd op de situatie: "We hebben nog niet gesproken. In het begin van het seizoen sukkelde ik met wat fysieke ongemakken en toen heb ik gezegd dat ik er de voorkeur aan gaf om pas op het einde van het seizoen de zaken te bekijken en te zien hoe ik mij voelde. Dat is uiteindelijk ook de afspraak met de club."

Dembélé wil met een vrij hoofd spelen en dus is er momenteel geen plaats voor contractbeslommeringen, alle focus gaat naar die strijd om een ticket voor de Champions League: "Over een nieuwe overeenkomst praten in het midden van het seizoen zou enkel maar kostbare energie kosten. Stel je voor dat het voorstel ontgoochelend blijkt te zijn, hoe ga je je dan voelen als speler? Dat kan de prestaties op een negatieve manier beïnvloeden", meent onze landgenoot. 

"Op dit moment ben ik heel gelukkig bij Tottenham. Ik ga eerlijk zijn, ik ben niet bezig met een grote transfer. Na het seizoen volgt ook nog het WK in Rusland, daarna zien we wel wat er gebeurt", besluit Dembélé.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties