Kapitein Belgische Futsal-ploeg wil in schoonheid eindigen: "Denk dat dit mijn laatste EK wordt"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Vilvoorde
| 0 reacties
Kapitein Belgische Futsal-ploeg wil in schoonheid eindigen: "Denk dat dit mijn laatste EK wordt"
Foto: Voetbalkrant.com

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

België is één van de kanshebbers voor goud op het EK Futsal in Lloret de Mar (Spanje). Kapitein Musthapha Aabbassi wil vol voor winst gaan. En dat kan mogelijk zijn laatste huzarenstukje voor België worden.

Aabbassi denkt aan een afscheid. "Ik heb al twee EK's gespeeld. Ik ben 30 jaar oud en ik denk dat dit mijn laatste EK wordt", opent Aabbassi in gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik heb nog niks beslist, maar na het toernooi zal ik mijn beslissing maken."

Rusland en Tsjechië 

Wat mogen we verwachten in Lloret de Mar? "De eerste plaats, hé", lacht hij. "Het is mogelijk. We gaan met deze ploeg naar toernooien om te winnen. Tweede of derde worden zou echt een ontgoocheling zijn. We hebben al eens één EK gewonnen in Wit-Rusland en werden al eens tweede. Ik verwacht vooral heel veel van Rusland en Tsjechië. Dat worden onze voornaamste concurrenten."

België heeft een sterke ploeg en vooral de sfeer leek uitmuntend op de laatste training van zaterdag in Vilvoorde. "De sfeer is heel belangrijk en die is aanwezig in deze groep. Dat is één van de sleutels van het succes", vervolgt de kapitein. "Ook qua looplijnen en op technisch vlak zijn we erg sterk. En bovendien hebben we twee erg sterke keepers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties