Dít zei woedende Guardiola tegen de ref: "Hij wil altijd speciaal doen, hij flikte ons ook tegen Monaco"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties

Pep Guardiola was niet te spreken over de arbitrage, maar feliciteert Liverpool wel

Dít zei woedende Guardiola tegen de ref: "Hij wil altijd speciaal doen, hij flikte ons ook tegen Monaco"
Foto: © photonews

Pep Guardiola hoopte op een stunt tegen Liverpool, maar zag dat mede door een onbegrijpelijke fout van de scheidsrechter in het water vallen. De coach werd zo kwaad dat hij naar de tribune vloog.

Achteraf gaf hij aan wat hij zei tegen ref Lahoz, een Spanjaard. "Ik zei gewoon dat het doelpunt was, ik heb hem echt niet beledigd", aldus Guardiola. "Ik was beleefd en correct, maar Mateu Lazhoz iz een speciale, hij houdt ervan om anders te doen."

En dus stuurde de ref Guardiola naar de tribunes. "Dat was erover, want ik zei niets wat over de schreef ging. Ik zei gewoon dat het een doelpunt was omdat de bal van Milner kwam. Het verpest natuurlijk onze wedstrijd. Bij 2-0 is het een ander verhaal."

Hij ontnam ons al eens een duidelijke strafschop

-Pep Guardiola

Het was ook niet de eerste keer dat Lahoz tegen Manchester City een grote fout maakte. "We hadden er zelfs al over gepraat in de groep. Tegen Monaco ontnam hij ons vorig seizoen een duidelijke strafschop. Alleszins hoop ik dat Liverpool Engeland goed kan vertegenwoordigen in de volgende ronde, ze verdienen het."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties