Wilmots doorbreekt de stilte: "Nainggolan is één van de drie beste Rode Duivels!"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 40 reacties
Wilmots doorbreekt de stilte: "Nainggolan is één van de drie beste Rode Duivels!"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zowat iedereen had al zijn mening gegeven over het ontbreken van een zekere Radja Nainggolan op het WK in Rusland. Iedereen, behalve ex-bondscoach Marc Wilmots. Daar bracht hij nu verandering in.

"Het is dezelfde groep als op het EK", aldus de voormalige bondscoach aan Sudpresse. "Er is amper iets veranderd. De grootste verrassing is de afwezigheid van Radja Nainggolan." Marc Wilmots nam Nainggolan ook niet mee naar het WK, maar is intussen wel gecharmeerd.

"Op basis van zijn seizoen hoort hij bij de beste drie Rode Duivels, hij had altijd bij de 23 moeten zijn." Wilmots kwam ook zelf nog eens terug op zíjn niet-selectie van Nainggolan. "Steven Defour had bijna alles gespeeld in de kwalificaties, had net een goeie match tegen Kroatië achter de rug en scoorde fenomenaal tegen Schotland."

Hij nam hem wel mee naar het EK. "Ik had hem gezegd dat de deur open bleef voor hem na het WK. Hij kwam daarna bij de groep en ging er niet meer uit. Het werd een vaste basispion. En als je kijkt naar zijn goals op het EK..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties