Inter kan elke Belgische voetbalfan plezieren met het gewilde middenveld dat de Rode Duivels nooit echt kregen

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 4 reacties
Inter kan elke Belgische voetbalfan plezieren met het gewilde middenveld dat de Rode Duivels nooit echt kregen

Mousa Dembélé en Radja Nainggolan, twee middenvelders die klaarblijkelijk bijna elke Belg in de basis had gezet op het WK. Dat is dus niet het geval, maar Inter Milaan heeft er iets op gevonden.

Eerder op de dag werd de transfer van Radja Nainggolan naar Inter officieel afgerond (lees hier meer). Via een ruildeal kon de Nerazzurri hem losweken en ze zijn net hetzelfde van plan met een andere Belg, weet Tuttosport.

Middenveld Dembélé-Nainggolan

Het gaat om Mousa Dembélé. Nu hij aan het laatste jaar van zijn contract bij Tottenham begint, groeit de interesse bij grote topclubs. Inter Milaan is er één van, maar er is een probleem. 

De vraagprijs van ongeveer 30 miljoen euro ligt door de Financial Fair Play moeilijk voor de Italianen en dus overwegen ze er net zoals bij Nainggolan een andere speler bij te betrekken. Portugees international Joao Mario werd al genoemd om richting Tottenham te gaan, maar andere spelers zijn niet off limits. 

Een middenveld met Dembélé én Nainggolan, week in en week uit? Het is zowat de natte droom van elke Belgische voetbalfan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties