Radja Nainggolan van zijn sokken geblazen: "Ze geven mij het gevoel dat ik belangrijk ben, net dat was ik kwijt bij Roma"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Radja Nainggolan van zijn sokken geblazen: "Ze geven mij het gevoel dat ik belangrijk ben, net dat was ik kwijt bij Roma"
Foto: © photonews

Radja Nainggolan mag zich nu dus ook officieel een speler van Inter noemen. De 30-jarige middenvelder werd alvast bijzonder hartelijk ontvangen in Milaan en dat doet goed aan het hartje, zeker na de zure manier waarop hij is moeten vertrekken bij AS Roma.

"Zo'n warme ontvangt had ik echt niet verwacht", klinkt het bij Inter TV. "Ik ben heel blij, nu is het aan mij om nog meer applaus los te weken bij de fans. De affectie van de supporters is heel belangrijk voor een voetballer, dat betekent dat ze enthousiast zijn over jouw kunnen. Ik ben dat trouwens ook en hoop dan ook dat we samen mooie dingen kunnen bereiken", aldus een dankbare Nainggolan.

Hereniging

In San Siro komt hij alvast een oude bekende tegen, met name trainer Luciano Spalletti. "Onder hem kende ik mijn beste seizoen in Rome. Ik hoop dat ik dat kan evenaren. Ik sta ter beschikking van de coach en ik ben content dat ik opnieuw met hem kan samenwerken. Het is ook leuk om het vertrouwen van de baas en vicepresident Javier Zanetti te voelen. Ze geven mij het gevoel dat ik belangrijk ben, net dat was ik kwijt bij AS Roma."

Nainggolan besluit: "Mijn keuze was makkelijk, ook al kan je het verleden niet zomaar vergeten. Ik ben tevreden en opgewonden om dit nieuwe avontuur aan te snijden. Ik ken de fans nog niet zo goed, maar afgaande op hoe ze mij ontvangen hebben, hoop ik dat we samen een geweldig seizoen kunnen beleven. En uiteraard willen we het goed doen in de Champions League. Inter moet opnieuw een belangrijk rol vertolken op het Europese toneel", besluit een ambitieuze Nainggolan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties