Reactie Meunier, haal Neymar nu maar uit je broekzak: "De coach vroeg of ik hem kon bedwingen, ik zei dat hij van mij was"

Florent Malice
Florent Malice vanuit Kazan
| 0 reacties
Meunier, haal Neymar nu maar uit je broekzak: "De coach vroeg of ik hem kon bedwingen, ik zei dat hij van mij was"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De opvallendste Braziliaan van de hele bende heeft niet kunnen schitteren in Kazan: Neymar. Van je ploegmaats moet je 't hebben, want uitgerekend Thomas Meunier hield hem een hele match in bedwang.

Voor Meunier moet het extra deugd gedaan hebben. De Belgische rechtsback beleefde geen gemakkelijke start van het WK, maar kreeg nu de grootste ster van het veld stil. "De coach vroeg me of ik wist hoe ik hem moest bedwingen en ik zei dat hij van mij was", vertrouwde hij ons toe na de match.

"Dat is geen overmoed, ik heb simpelweg veel vertrouwen tegen spelers die ik goed ken en dat heeft iedereen gezien", gaat Meunier verder.

Douglas Costa, die was nog erger dan Neymar

"Nochtans is het niet alleen Neymar in die ploeg, hoor. Toen Douglas Costa begon op te rukken... Dat was nog erger dan Neymar", zucht hij. "Of ik nadien met hem gepraat heb? Ik heb hem wel een goede vakantie gewenst en gezegd dat ik hem wel terugzie in Parijs."

Eén domper voor Meunier: hij is geschorst voor de halve finale tegen Frankrijk. (lees hier meer)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties