Binnenkort nóg meer sfeer op de Bosuil? Antwerp pakt uit met statement dat de fans zal weten te bekoren

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 47 reacties
Binnenkort nóg meer sfeer op de Bosuil? Antwerp pakt uit met statement dat de fans zal weten te bekoren
Foto: © photonews

Op de Bosuil is er zelden een gebrek aan sfeer en beleving, maar binnenkort zal het stadion van Antwerp misschien nog meer kolken. De club stelt namelijk alles in het werk om extra zitplaatsen beschikbaar te stellen.

"De afgelopen seizoenen was er door ons hoog aantal abonneehouders weinig mogelijkheid tot aankoop van bijkomende wedstrijdtickets. In nauw overleg met de ordediensten, Binnenlandse Zaken en de Stad Antwerpen bekijken wij de mogelijkheid om de 750 zitplaatsen van de tijdelijke constructie voor tribune 4 terug beschikbaar te stellen op wedstrijdbasis", luidt het in een mededeling van The Great Old

Voorzieningen treffen

Afgelopen week startte de club met stamnummer 1 al met de bouw van de tijdelijke tribune. De Antwerpse traditieclub hoopt de tribune begin september in gebruik te kunnen nemen. "Gezien onze nieuwe hoofdtribune en de tijdelijke aard van de constructie geldt onze toelating van afgelopen seizoen niet meer. We doen er dan ook alles aan om de nodige voorzieningen te treffen inzake sanitair en drank- en eetgelegenheden zodoende het comfort voor de fans te verzekeren", luidt het. 

En nog een laatste belangrijke boodschap voor de hondstrouwe fans van rood-wit: "Zodra wij een akkoord hebben met alle stakeholders zal de club verder communiceren over de ticketverkoop die via ons online ticketingsysteem zal verlopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties