Standard richt de focus op Ajax na weinig overtuigende prestatie: "Vorig seizoen getoond dat alles mogelijk is"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 0 reacties
Standard richt de focus op Ajax na weinig overtuigende prestatie: "Vorig seizoen getoond dat alles mogelijk is"
Foto: © photonews

Standard kwam voor de tweede competitiematch op rij niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Na Waasland-Beveren was zaterdag Cercle Brugge de boosdoener. "Snel de focus op Ajax richten", aldus Paul-José Mpoku.

Ook de vice-aanvoerder van de Rouches zag dat het niet goed was. "Er valt weinig te zeggen", aldus de vleugelaanvaller na afloop. "We waren niet top. Voetballend hebben we erg weinig gecreëerd. We moeten deze match zo snel mogelijk vergeten en ons focussen op de verplaatsing naar Amsterdam."

"We moeten Cercle ook feliciteren, want zij hebben een sterk blok neergezet", vervolgde Mpoku. "Ze hebben ons niet laten voetballen. Dat heeft ons niet verrast, maar we moeten er wel uit leren en lessen trekken uit deze match met het oog op de toekomst. Een tweede match op rij niet scoren... We moeten meer tonen dan dit."

Scoren

Dinsdag wordt een belangrijke dag voor Standard. Met de 2-2 uit de heenmatch moet er gescoord worden tegen Ajax. "Er zal een ander Standard nodig zijn om ons dinsdag te kwalificeren. We weten dat alles nog mogelijk is. Dat hebben we vorig seizoen getoond. We weten dat we verplicht zijn om daar te scoren, dus daar zullen we de komende dagen zeker nog op werken", besluit Mpoku. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties