Vanhaezebrouck kan ermee leven: "Het is niet mijn stijl om zo te winnen, maar je moet zo kunnen winnen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Charleroi
| 5 reacties
Vanhaezebrouck kan ermee leven: "Het is niet mijn stijl om zo te winnen, maar je moet zo kunnen winnen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na twee overwinningen met flair moest Anderlecht in Charleroi genoegen nemen met het resultaat. De Brusselaars waren onherkenbaar in vergelijking met de vorige matchen, maar daar zat de tegenstander ook voor iets tussen. Het resultaat is wel heilig... Nietwaar Hein Vanhaezebrouck?

Hein Vanhaezebrouck had het over een eerste test en zoals hij verwacht had, werd Anderlecht met de voeten op de grond gezet. "Er zijn drie manieren om niet meer te zweven: een slechte match spelen en verliezen, een slechte match spelen en gelijkspelen en een slechte match spelen en winnen. Dat laatste is vandaag gebeurd en het bevalt me wel", verraste hij.

"Het is niet mijn stijl om zo te winnen. Maar ikzelf moet ook veranderen, ik moet evolueren. Dus ben ik blij met zeges zoals deze hier", vervolgde hij. "Charleroi verdiende wel niet te verliezen", gaf hij nog toe.

Na de eerste helft donderde het in de kleedkamer van de paars-witten. "De tegenstander liep overal en wij deden niet de helft van het werk dat zij erin wilden steken", aldus Vanhaezebrouck.

Daarom onthoudt hij niet enkel het resultaat. "Het was geen mooi voetbal, het was niet het grote Anderlecht, maar we hebben de drie punten en 9 op 9. Iedereen moet er wel van bewust zijn dat ons niveau niet voldoende was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties