Nog geen paniek na de 1 op 12: "Hebben laten zien dat we nog kunnen voetballen"

Nog geen paniek na de 1 op 12: "Hebben laten zien dat we nog kunnen voetballen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk begon het seizoen met een tegenvallende 1 op 12, al was er tegen KV Oostende duidelijk verbetering zichtbaar. Toch kondigen ook de komende wedstrijden zich allerminst makkelijk aan.

Anderlecht, Antwerp en Club Brugge als eerste drie wedstrijden, gevolgd door het thuisduel tegen KV Oostende: een makkelijke start was dat niet. "Sommige dingen werken niet in ons voordeel, maar zijn buiten ons om. Kijk nu ook maar naar de kalender voor de komende matchen", aldus Glen De Boeck daarover.

Want: dit weekend moeten De Kerels naar Charleroi, de week nadien komt Racing Genk op bezoek. Om de moed stilaan van te verliezen? Met een 1 op 18 naar Moeskroen trekken zou van die streekderby meteen een wedstrijd op leven en dood kunnen maken.

Laten zien dat we nog kunnen voetballen

"Maar tegen Oostende hebben we laten zien dat we wel degelijk nog kunnen voetballen", aldus Kristof D'Haene. "En dus kunnen we ook tegen Charleroi misschien wel iets neerzetten. We moeten blijven geloven en uitgaan van onze eigen sterkte."

De flankverdediger van Kortrijk heeft er goede hoop in: "Het zal niet makkelijk worden om iets te rapen in Charleroi, maar we geven de moed zeker nog niet op. We mogen de schouders nu niet laten zakken en moeten er vol voor blijven gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties